sunnuntai 22. marraskuuta 2009

normiaamu

Viksuna tyttönä ajattelin ettemmää tartte ny lääkettä (eilen siis) ko oli normpäivä tulos.
niiiiimpääää.
voi video.
no.
se meni nän:
nousin vartavaste aamulla 15 yli seittemä että ehrin varmasti juamaa kahveeta pannullise ihan rauhas. no arvakkaa vaa oliko sitä kahavia. ei sitte murunmurenaa. voi helewetti. (mähän pruukaan juara sitä siis pannullisen joka ainoo aamu, ennenko tee mitää muuta. niinno, harvemmin tein mitää muuta.)
no sitte Hetsku heräs, herätin Harrin ja Tarpan ko Harrilla oli kans koulua mutta meni jo kasiin. ja Tarpan piti mennä isällee jo perjantaina muttei se raaskinnu ko mää siivosin sen huanee.

(välihuamautuksena voin sanoo, että sillä on säilytyskalusteena koulupöytä, vaatekaappi ja sukkalaatikosto.-hei mää keräsin siältä kolome jäteskillistä roskia. löyty mitä kummallisempia tavaroita: sädetikkuja, rautalankaa, Harrin partakoneenteriä, Hetan sukkia, mun kalsareita, Harrin kalsarit (wtf?). Varmaan olis löytyny toi kadonnu atlantiski jos olis vaa kaivanu.)

no menin ny sivuraiteille. piti sanomani siis siitä la aamusta viä sevverra että ko sainnoi kakarat autoon, vaunut perälootaan, ni siinä sitte laitoin ovenki kii. siis lukkoon.

arvakkaa ny kaks kertaa oliko mulla kotiavaimia ja jäikö autoavaimet sisälle.

ARVAKKAA VAA.


Melkee tuli IPR siinä. no ei auttanu muu ko soittaa anopille että voikko miiillllääää tulla avaa ovet (niiltä on siis joku armaa 40km matkaa meille) no appiukko tuli si.
saatiin siis ovet auki. matka jatkukoon.jee.jippii.

no , mentii Tarpan kans kouluun, syämää aamupalaa, eli kahvia ku sitä ei siis himassa ollu. Tarppa kävi siinä si viä autolla ja mää saatoin sen pihaa ja näytin pysäkin mihi mennä että siis sinne isälleen oli menosa.

pääsin hissiin ja melkee luakkaan ni Tarppa soittaa että autonavaimet o sillä. ei jumaleissöni.

no, onneks ei ollu menny viä bussiin, tuli takas tuamaa ne. laitoin ne povariin. ni arvakkaa ny että oliko mun kotiavaimet siä helewetin taskus???!!!!??

ei o enää eres torellista.


mutta tätä on mun arki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti