tiistai 10. marraskuuta 2009

..

Ainä yällä muuten tulee kaikkia ajatuksia miäleen. Ja että mitä tännekki kirjottas. sitte aamu ko tulee ni mitää ei muista. ei sitte mitää. hiano hihitellä yällä itteksee. Muutenki saa kaikkia kuningasajatuksia sillo. niinku että mitä pukee aamulla päälle tai että mitä kaikkee tekis huamenna. Se tiätty on se hyvä puali että ei sitte muista niitäkää. ei tu ressiä ko e kuitenka viitti tehrä mitää.

joskus taannoin miätin yällä että voiko jäkälää paalata. kukaa täyspäine semmosta miäti. mutta se meni jotenki nii se järenjuaksu että ko lehemät syä heinää ja niille paalataan sitä ni syäkö sitte porot jäkäläpaaleista. Mutta ei kuitenka mettäsä voi paalauskoneella mennä ko on niitä puita eres.
Toiseksee se jälkälä ko kuivaa ni sehä varisee, se misää paalisa pysy. paitti ehkä pyäröpaalisa.

mutta kyä semmone tilannekomiikka o parasta kuitennii. mutta se ei o yhtä hauskaa kerrottuna. joskus nuarena mää ko poltin sätkiä ja sitte jostai syystä olin menos porii bussilla ni mulla levis kaikki viltterit sinne laattialle enkä kehrannu niitä noukkia siältä, ni joku mummu niitä oli sitte alakanu kerää ja toi koura kaupalla niitä mulle sinne peräpenkkii ja sano että tämmösiä sulta putos.. nii-i.
niimputosjuu

solisemmosta nuarenaplikkana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti