maanantai 28. maaliskuuta 2011

riili

pohrin tossa, että jos hakis hjalliksen riiliin.
sinne voi hakee kirjallisena tai ste oikee dvd:llä. miättikää mikä mahrollisuus, saisin siis puhuapälpättää oikeen 4.7Gb:n voimalla.
(ne jokka o puhunu mun kans vaikka puhelimes, tiätää että tekstiä voi tulla. melko taajaan tahtiinki jopa)
no,
voisin kertoilla että;
- mun pisin tyäsuhre on ½v, mutta harri on mua kattellu jo 4 ja ½ vuatta. että oommä eristyny. ja että 1½v sitte sain lääkkeekki kohralleen.
- ireoita riittää, mutta ei oikee motivaatioo niitte toteuttamiseen.
täsä ny muutamavuare sisää on innostunu hamahelmistä, niitä o viäki 30 000 tekemäti.ste mullo 1250 peilimosaiikkipalaa josta voi tehrä kaikkee hianoo.
- oon kutonu melkeen 2 villapaitaa, tosesta puuttuu hiha ja toisesta kaikki muut paitti ½ etukappaleesta.
- ste oon tehny yhet sukat kokonaan!!
- yhen tumpun esikoiselle toissa talvena, mutta se o jo piäni ni ei o kiire toista tehä.
- sitte koitin tota decupas tekniikkaa, meni yks yäpöytä, yks laatikko mutta nenäliinoja on aivan saatanasti viäki.
- ste ostin trikookangasta josta piti leikata matonkudetta että virkkaan jotain. leikkaisn yhen , ja sentin tein ketjuslimukoita. orottelee siis sekin parempia aikoja.
- mukuloille aattelin tehä amigrumijänikset. toiselta puuttuu käsi ja jalka , toiselta häntä, korva ja käsi. melkein valmiita neki.
- ste vuossitte innostuin saippuasta, ko ratulas menivät semmosta tekeen. ny o saippuuaa kyllä vaikka muille jakaa.
- ny tuli avalta semmonen luonnon oma apteekki, mähän heti googlasin sen ja tilasin sen kirjanki (onneks makso vaa vitose)
- ste mostin 2v kangasta, josta pitäs tehä verhot tonne kuapukse huaneesee. son myttynyä makkari lattialla viäki.
- viime jouluna innostuin muute tuikkukorteista. noon hianoja. tein 2 mutta kartonkia on pimeesti viäki. non siitä asti ollu keittiösä ikkunalauralla.
- ostin lidlin jostai loppuummyynnistä 2-3v sitte ison lankakerän. virkkasin melkeen loppuun asti yhen tuukin siittä. sillon ku orotin tota kuapuasta. se jälkee enno virkannu siitä mitää, mutta ei se haittaa, se koukkuki o hukassa
- messuilta joskus 2v sitte ostin semmose kelluvan pakettikynttiläsetin. enste laitetaa vettä, sevvoi hei väriätäkki, ja ste sentti ruakaölyä joho laitetaa ne kynttilät kelluu. kerran koitin.

mutta ei voi varmaa kukaa syyttää mistää irearikkaurettomuuresta vaihä.?!?

mutta mä luulen , ettei hjallis keksi mulle tekemistä, mä ku tartten kauheesti stimulantteja että jaksan olla. varmaa siä johtokunnanhuaneesa mä keskeyttäsin sen koko ajan. mulla on melko kantava ääni muuten. saan asiani kyä toimitettua, sen lisäks etten häpee ste mitää. pokalla voin sanoo kyä suarat sanat.

enkä usko että kanssakilpailiat pärjäis mulle. mulla onnii nopee toi äly. ja ajatuksejuaksu. hyvpin toooooodella ketterästi asiasta toisee ilman aasinsiltoja. kysykää vaikka harrilta.

ste miätin semmosta , että ko esikoine tekee noita muavailuvaha-animaatioita, että jos teen semmosesta yleisön. (mitennii mihi?! NO SIIHE VIREOON?) sillai että ne o josai näppärisä tualeisa, ja mä oon puhujampöntösä, nostan kättä ylös ja san että "moi, moon päivi, moon adhd". ja ste tää yleisä huutaa yhtee äänee että "moi päivi" ihanniinku AA-ryhmis ameriikkalaisisa ohjelmisa.eikösne nii pruukaa tehrä?

ku ne tekee syätävästä.. eiku myrkyttömästä (paitti jos o vehnäallerkia) ni vois vaikka syärä ne lopuks.

varmaan tekisin muute iha lähtemättömä vaikutuksen.

mutta joku vuatais sen mun vireon juutuuppiin kuitenki ja sitte kaikki naurais mulle.

niin ... no... niinno.. taitaa ne nauraa muutenki. vai väitäkkö että luit iha vakavalla naamalla tänki?

7 kommenttia:

 1. Anna mennä vaan. Miäti kuinka paljo saisit julkisuutta - rahaa - töitä - ihan mitä vaan. :D

  VastaaPoista
 2. emmä voi ko tarttee ottaa kuapus mukaa. son oppinu kiroo, sanoo kuitenni että VOI ITtu.

  VastaaPoista
 3. Kyllä Hjalliskin kiroo. Niillä vois olla kivaa keskenänsä ku juokset pitkin kyliä tekemäs niitä tehtäviä.

  VastaaPoista
 4. Hyvä päivi, kyl sunny tarttis tehä toi vireo. Meinaa mää vähä veikkaisi et tua hjallis tyksis kovasti tosta sun ireasta. soot kyä semmone ireanikkari ettei toisto! paitti sä et varmaa antais muille suunvuaroo niis tehtävis ku sulta pulppuis vaa ireat :D mut ei se väärin oo!

  T: Meerykkä

  VastaaPoista
 5. ainii. unohtu, että kerään karkkipapereita seuraavaan visioon. mutta julkistan sen vasta 22.4. jälkeen kun sillä otan yhteen kisaan osaa.

  VastaaPoista
 6. Täten kuittaan luetuksi. Nuo aloitetut projektit kuulostavat enemmän kuin tutulta :D

  ted/zet_

  Niijjoo. Lisäydyin blogisi lukijaksi. Se lähes velvoittaa sut pläräämään minun blogini läpi... jos moinen nyt mahdollista on.

  VastaaPoista