torstai 20. tammikuuta 2011

mä ste osaan

tosa toissaviikolloppuna piti lähtee kakaroita hakee anopilta.
normaali kuvio siis oli, avaimet hukasa, ste piti ettiä kännykkää, kaivaa auto lumesta ja sesemmosta. Päätivviä ottaa Kirpu mukaa ko raasu ikänään misään käy, muutako siwas mun kans autolla. (mä ku e siis lenkkeile viäkä)

no. pääsin siis matkaan. oli jtn shaissee oli lasissa, tuumasin että lähtee pois ko avaan ikkunan ja pistän kii, että näkee ste paremmi. no vituvvittu, eihä se menny ttu kii enää takasi... siinä ste verin rapiat kolokytä kilsaa räntäpaskaloskakelissä ikkuna auki. komeet oli ajokelit joo. ajattelin viä että men lialahtee tankkaa ko on halapaa p-e-n-s-a-a siä. ajoin sen auton siihe kylymäasemalle natisivan pihaa.

aloin siis tankkaa. katoivviä että pensa maksaa 1.45€. ompa halapaa joo.

kesken kaiken- kuten arvata saattaa siis- tankkasin sitä v****mpensaa siihe.

DIISSELIAUTOON

olis muute naurattanu jos ei olis itkettäny. tiättelks.

oli mulla tyytyväine miäs. huhhuh.

onneks oli ystäväkki lähellä ko oli hätä käressä. paitti anoppi haukku mut pystyy lankoja pitkin. (niinkuny muka kerpele tahallani moista tekisin yli 20 ooo €n autolle....)

2 kommenttia:

  1. huh.. miten tollanen korjataan? jäikö auto siihen huoltikselle vai mitä?

    VastaaPoista
  2. siihen tuli harri ja sen jotain kavereita. jollain letkulla ne sitä pumppas nokkapellin alta. joku tiiviste siinä meni vituiks. oli nii uus auto ettei saanu tankinkautta, eikä kukaa mahtunu auton allekka.siäki kuulemma joku ruuvi o jolla sen saa tyhyjättyä.

    ste ne tankkas sinne 10l diisseliä, pumppas pois ja uudellee ja ste täytee. ajamalla se miäs sen kotio toi. viä on saanu moisesta kuulla. viäki. enkä ees tahallaa mitää o teheny.

    VastaaPoista