sunnuntai 12. elokuuta 2012

Kokkauspohrintaa.

Mä ny kuitenki jatkan tätä tänne ko en osaa tonne WP:n pohjaan sitä kirjottaa. Ja oommuute eronnu, muttenny sitä ala ruatiin täsä. Mutta sen sanon, että opin luattaan tohon intuitiooni. 

Nii. tosta kokkauksesta piti kirjottaa. Son yleises tiaros, etten o kyä proo siinä hommasa. Kasilla mulla oli köksä valinnaisena ja opettajana oli Salli. Kerran olin tunnilla ja sillon pisti mut peseen pyykkiä, ja ko olin laittamasa pesupalloo koneeseen, se tuli huutaammulle, ettei sinne koneesee semmosia saa pistä, että menee kone rikki. Katoin sitä silla ko se tyttö saarioisen mainokses, (misä se tekee leikkimökisä ruakaa, misä sen veli sanoo että se on enskerralla äiti), ko vähä-älystä ja otin sen pallon, pistin ämmän käteen ja sanoin, että pese saatana itte pyykkis ja lährin meneen. Enkä senkoommin menny. 

No, mä kumminki tykkään kattoo ruakaohjelmia, varsinki sitä kakkoselta ko tuli, tää makupalat oli suasikki, mutta koska sitä ei enää tu, kattelen kaikki tositeeveet; master-, junior-, ja topshefit. Ja ny pyärii subilla se, jossa on parhaista parhaimmat. No, ne joutu tekeen ruakaa asuntolassa ja keittolevyllä. Juma. soli kauhistus, ei kuulemma kukaa voi semmosella kokata. (mitävittua, mä kokkaan semmosella joka päivä!) No, ne joutu sitte tuamarimpöytää siinä lopusa, ja tuamarikki oli ihmeissää, että miten KEITTOLEVYLLÄ ne sai ees syötävää ruakaa aikaseks?!?

Selkeesti. molisin siis hyvä kokki. muttako mullo keittolevyt.

2 kommenttia:

  1. Oli ihan kiva ja piristävä yllätys huomata, että olet tehnyt uuden kirjoituksen tähän blogiin!

    Onhan se toinenkin blogi hyvä, mutta tämän myönteisenä puolena on se, että juttu virtaa kertovaan tyyliin. Sellaista on mukava lukea ja murrekin toimii.

    Vaikka bloggauksen alku ei tietty mikään iloinen uutinen ollutkaan, kun on avioero tullut. Voimia ja tsemppi ja menestystä!

    VastaaPoista
  2. No kuka hullu ny kivirekee haluaa ehrointahroin vetää peräsään, kyä se nii o.Ni. tätä on kivempi kirjottaa ko tartte nii kiäli keskellä suuta pitää :D

    VastaaPoista