perjantai 29. huhtikuuta 2011

paras päivä ikänä

mulla oli kyä erikoine päivä tänää.
aamulla sain tiaron , että olivvoittanu kilipailussa Suuri käsityä-lehden vuasikerran. no siitä molin pettyny ko emmä voittanu. kauhee visioinnin tein kuitenki sen eteen.

siis kisas oli aiheena kierrätys, vanhasta uutta ja kaavakki piti itte tehrä. no mikä muka o enemmä kiärrätystä ko silittaa karkkipapereista kangasta hä. HÄ?

no ei siinä hei kaikki. rario sun oli pistäny jonku kisan että ko pistää viästinä /mailina menee sinne sturioon sanan wappu voi voittaa jotaki. no määhä pisti.

joo o

voitimmää. 2 kpl lippuja teatterii, huamenna. yritän saara tota piänempäälasta hoitoo naapurii.

no ajattelin että ny tarttee -- ko mä en oikeesti voita ikänä mistää mitää. en eres jos joka arpa voittaa -ni ny voittanu jo 2 kertaa eikä päivä ollu eres ohitte, ni joo. joku siä jo arvaaki--LOTOTA. jee. no teimmä loton ja joojoo. oli numerot 29 ja 4 erustettuna.no siinä sain ste päähäni että otampa nettiarvanki. ässän. ja jee. kolomekymppiä tuli että pätkäthti.

ste lährin krillaan ja puhelin soi. semmonen oli sisältö etten viä siitä puhele, mutta ei ikänä tiä mitä siitä seuraa. mutta ste ko tiän ni kyllä mä tun ste kertoo heti :D

1 kommentti:

  1. Kun käy lykky yhtenä päivänä.. paranee se päivä katsoo monessa kohtaa noissa lykkyä aiheuttavissa vaan loppuun asti ja noin sit saattaa käydä, ettei välttämättä suuria voittoja, mutta voittoja kuitenkin kertyy...

    Toivottavasti pääsit teatteriin....

    VastaaPoista