sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Helluntaiheilasta kesäkissa. tjtn.

Tarinahan meneeny näi:
Huhtikuusa 26 päivä meillä oli kuaron keikka ja muut läks karonkkaa alisniämee ja mää menin ste avovaimoni Maija-Leenan kans Ainoo ja Reinoo kaljalle. tai breezerille jos ollaa tarkkoja. Siäoli semmonen komeennäköne miäs kalialla, luki lehtee. Aattelin että meen kohta jutulle. 

Paitti ettemmä kerenny ko se lähti. håmå.

No mää jätin sille numeroni sinne tiskille josse sattus tulee uurellee kalialle.

Sitte oli vapunaikaan noi hotrot-messut ja mumpiti mennä sen avovaimoni ja sen miähen kanssa tonne johki kinkereihin, ne oli syämäs TaNpereella ja mää pääsin kyä manseen asti mutta lährinki sitte takasi kotikylää. Ainoo ja Reinoon tiätysti.

No MAija-Leena sitte soitti sunnuntaina että miksemmää menny sinne, että siä oli joku komee miäs ja se jutteli sen kans ja olis sen ja sen näkönen. Vähä aikaa sitä sitte siinä tuumattii ni torettiin että stana. Sehänonse SAMA miäs joka nähtii huhtikuus. Oli luvannu fases pyytää Maija-Leenaa kaverikski!
Kyä me sitä ootettii. ja ootettii. muttei pyytänykkä. Eikä toi avokki sitte ees muistanu sen nimee että olis itte voiny pyytää.

Helluntaina postasin oikee vasepookkiin, että helluntaiheilan pesti vapaana. anyone? Eikä kelleen kelevannu, sanoivviä että mä lähren vakkaripaariin kattoon. Joku viä sano että siältä mitää löyrä. Sanoin että kuka sitäny merta eremmäs kalaa menee. emmä ainaka.

No kuinka ollakkaa, siältä se sitte löyty, oli terassilla ja mä menin ton koko stroorin sille selittään alle kolmemminuutin ja perään henkäsin viä että ookko mu helluntaiheila. 

Oli se ihmeissää.

Tuli se viäreen istuun, Ja yäks. Sunnuntaina sitte mentii ostaan sen mökille kukkasiaki. Si se lähte pänditreeneihi. se soittaa kitaraa. ni. Si se tuli taas meille ja  ste käytii pyhäjärve rannalla istumasa. Heitti viä kotio ja sano että nährään perjantaina, lupas kokata mulle. Mutta se tuli sitte kumminki maanantaina meille ja siihen se sitte jäi. Ensviikolla tulee 5kk ja osti se mulle sormuksenki. siino rubiini ja kuus timanttia. hoh. 

Sano että sen tarttee mut rengastaa ettei mua vaa kukaa muu viä. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti